![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
، ی سوال، برای تمدید CAQ نامه attestation رو باید همه ترمهای قبلی ک گذروندم توش قید شده باشه یا اینکه همین دو ترم حال حاضر و ترم بعدیم ک زمستون هست، توش قید شده باشه کافیه؟
2021-09-17 19:22:00 Quebec City مهاجرت #برای تمدید CAQ![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#برای تمدید CAQ
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
، برای تمدید CAQ برای health insurance چه چیزی رو باید به عنوان مدرک ارایه بدیم ؟
2021-09-11 12:25:00 #Quebec City [برای تمدید CAQ] مهاجرت
اگه برای تمدید caq میخوایم اقدام کنیم لازمه ریزنمرات ضمیمه شده باشه حتما؟
2021-09-21 12:29:00 #Quebec City [برای تمدید CAQ] مهاجرت
من برای تمدید caq فرم انلاین ور کردم حالا باید پست کنم؟ پس اریما چیه من امانت باز کردم اما چی هست چه جوری باید مدارک اپلود کنم
2021-10-03 12:15:00 #Quebec City [برای تمدید CAQ] مهاجرت
من الان بخاطر شروع ترم پول بیمه یه شهریم اضافه شده قبلا صفر بود الان صفر نیست بعد توی قسمت hold برا من نوشته transcript block بخاطر outstanding balance من الان برای تمدید CAQ چکار کنم برم کجا ازشون درخواست کنم که بمن بدن اینو یا اگه unofficial کافیه چه دلیلی باید تو نامه بنویسم که چرا بمن ندادن نامه ریز نمرات رسمیمو سوال بعد اینکه کجا نامه ریز نمرات غیر رسمیو باید مهر کنه !!؟
2021-10-03 23:52:00 #Quebec City [برای تمدید CAQ] مهاجرت
من برای تمدید caq فرم انلاین ور کردم حالا باید پست کنم؟ پس اریما چیه من اکانت باز کردم اما چی هست چه جوری باید مدارک اپلود کنم
2021-10-04 08:14:00 #Quebec City [برای تمدید CAQ] مهاجرت
من دوهفته پیش برای تمدید caq اپلای کردم و متاسفانه برای تمکن و همچنین ریزنمرات رسمی اسک شده ام با توجه به اینکه ۳۰۰۰ دلار از بانک RBC گذاشته بودم، حالا فقط نامه تمکن مالی پدرم را اضافه کنم کافیه؟ یا باید موجودی حساب خودم در RBC هم افزایش بدم و هر دو را بگذارم؟
2021-10-25 02:14:00 #Quebec City [نامه تمکن مالی] مهاجرت
کسی از دانشگاه مونترال برای تمدید CAQ و study permit اقدام کرده است؟ میشه راهنمایی کنید نامه ای که از دانشگاه میگیریم باید حاوی چه چیزهایی باشه؟ دانشگاه به من گفت دو مدل نامه دارن: 1.Attestation d'inscription, d'obtention de diplôme 2.Description de cours ou de programme الان من هردو را باید بگیرم یا اولی کافی است؟ اولی را سریع میدهند ولی دومی ۵۰روز کاری زمان میبره ممنون میشم راهنمایی ام کنید سپاس
2021-11-10 12:15:00 #Quebec City [برای تمدید CAQ] مهاجرت
برای تمدید CAQ، تمکنی که باید ارایه کنیم، باید از بانکهای کانادا باشه؟ یا میتونم از ایران بذارم؟ممنون میشم ی که تجربه دارن راهنماییم کنند.
2021-11-18 18:30:00 #Quebec City [برای تمدید CAQ] مهاجرت
، ی داشتم اگه حین تحصیل در داخل کانادا سابقه کار یکساله تو ناک داشته باشیم ( با احتساب هفته ای ۲۰ ساعت و تابستون فول تایم، در مجموع بیشتر از ۱۵۶۰ ساعت) میشه برای اکسپری اینتری اپلای کرد؟ الیجبل میشیم؟
2021-08-30 18:07:00 #Quebec City
دوستان سلامیه سوال داشتمرشته علوم کامپیوتر مستردانشگاه های اتاوا، واترلو، اس اف یو، یو بی سی، البرتاکسی جواب گرفته؟نتیجه اش کی میاد؟
2023-02-10 00:00:00 #Quebec City
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Quebec City